21 mei

‘Puur jij’ dansworkshop | Dans je lijf, leef je gevoel

 21 mei 2018

Dansworkshop

Wat beweegt jou? Wat zeggen jouw lichaam en intuïtie je? Luister je meer naar je hoofd of naar je gevoel? Hoe doe je dat, verbinding maken vanuit je hart met jezelf en de ander? De ‘Puur jij’ workshop brengt je naar je gevoel: vanuit je hart naar de dans. Met bewustwordingsoefeningen voor hart en lichaam, tango (dans van het gevoel) en vrije dans zet je je hele lijf in beweging.

De middag kent twee fases: in de eerste fase keer je naar binnen. Je maakt contact met je hart. Voelen. Je maakt verbinding met je lichaam en voelt je eigenheid. Puur jij. Rustig vloeien we naar de tweede fase waar je je lichaam in beweging brengt via tango en vrije dans. Je laat zien wie je bent, wat bij je past en belangrijk is voor je. En je ontvangt reactie van je danspartner, je kijkt in de spiegel die tango heet.

Waarom gebruik ik tango in mijn workshops? Omdat tango een fijne en speelse manier is om in beweging te komen, in verbinding met een ander. Tango dansen doe je met je gevoel. Zonder vast passencombinaties, je improviseert met wat er is. Je stemt af op het nu en laat je meenemen door de muziek. Dat maakt het speciaal. Je ervaart eens op een heel andere manier hoe het is om te leiden en volgen. Wat jij nodig hebt om duidelijk te communiceren maar ook wat een ander van jou nodig heeft. Hoe kom je over? Wat gebeurt er als je met iemand danst? Hoe is het om de dans met een ander te ervaren? Het levert vaak hele mooie en interessante inzichten op. En als je eenmaal gevoeld hebt hoe heerlijk het is om in de flow met een ander te bewegen wil je eigenlijk niet meer stoppen…

Heb je interesse, neem contact op met Chantal Clarijs-Geuze via info@puuropgevoel.nu
www.puuropgevoel.nu

|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.