8 mei

Boven Jan: Familieopstellingen

8 mei 2014

Familieopstelling

Doel:
inzichten verkrijgen in patronen en het ontstaan van overtuigingen
het zichtbaar maken van verstrikkingen
diepgaande verandering tot stand brengen
vrijmaken van emotionele stukken

Lokatie:            BOVEN JAN, Galderseweg 4855 AD Breda
NIEUWE DATA:  8 mei en 12 juni 2014.
Tijd:                 19:00- 22:00 uur
Prijs:                125 euro vraagsteller  en representant 90 euro (excl BTW).

Deelname per keer is mogelijk; representant 33 euro of 3 strippen van de 10-rittenkaart. vraagsteller 45 euro of 4 strippen van de 10 rittenkaart.

Inschrijving:     info@heeldetijd.nl
Begeleider:       Roselie Prinssen

*******

Familieopstelling;
Een familieopstelling is een methode uitgevonden door Bert Hellinger, die patronen en dynamieken van families kan verhelderen. Iedereen van ons maakt deel uit van een familie waar we energetisch mee zijn verbonden.

Jouw functioneren en de band met je familie worden sterk bepaald door de ervaringen uit het verleden. Dit kunnen prettige ervaringen zijn, maar ook  minder prettige. Denk daarbij aan bv; oorlog, trauma,s, sterftegevallen, scheidingen, relatieproblemen. Wanneer de gebeurtenissen niet goed zijn verwerkt, kunnen deze een rol blijven spelen in je familie en invloed hebben op jouw gedrag.

Een systeem (zoals een familie) zoekt namelijk altijd harmonie. Dit betekent dat je soms gewenst of ongewenst een rol en/ of gedrag aanneemt om het systeem zo goed mogelijk te laten functioneren. Dit gedrag kan op den duur voor allerlei problemen zorgen.

Een familieopstelling is een therapeutische techniek om inzicht te krijgen in jouw functioneren. Het blijkt steeds weer een effectieve methode te zijn om veranderingen in je leven tot stand te brengen, daar waar soms andere therapieën niet voldoende effect hebben gehad. Er wordt op een ander niveau gewerkt dan het mentale. Een opstelling zorgt voor een diep doorleeft gevoel, inzicht en heling.

Deelnemers zijn geen familieleden van elkaar, wel worden ze ingezet om een familielid van de familie van de vraagsteller te representeren. De vraagsteller stelt de representanten (uitgekozen familieleden) op in de ruimte en het proces kan beginnen. Het is verbluffend om te zien hoe bijna elke opstelling laat zien hoe de werkelijke verhoudingen/ dynamieken en onderliggende patronen van het werkelijk systeem liggen.

Voor zowel de vraagsteller als degenen die representant zijn voor familieleden ontstaat er een diepgaande ervaring. Dit heeft als gunstig effect dat iedereen die meedoet aan een opstelling inzichten krijgt en een mogelijke heling.

|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.